Blog - ABHSBN.COM


Onexox :(3 in 1)

Satu kali daftar.
Satu kali topup
Satu kali langgan welcome deal.

Simkad terus aktif 2 tahun 4 bulan ( 28 bulan )

Jangan kata abang tak payung.
Ini betul-betul jimat.
Tepuk dada tanya selera .. hehe
Jom contact :
www.wasap.my/601120888897/simkad

## Cari number dan daftar online
http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3...
#seremban
#onexoxjimat
#onexoxterminaloneseremban





Pilihan di tangan masing-masing. Kalau rasa nak jimat kos penggunaan topup atau bill telefon, jangan malu-malu. Satu Malaysia dah tau ni.. Kalau nak cari nombor telefon yang aktif sampai 28 bulan tanpa topup, meh Roger.
Nak kekal number lama pun boleh.
Simkad onexox: online boleh, offline pun boleh.
www.wasap.my/601120888897
http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219
*Scan QR code pun boleh !
#onexoxjimat
#onexoxterminaloneseremban


Alhamdulillah.. Kami di Terminal One Seremban...

Anda ada masalah internet?
Ada masalah kuota hotspot yang sangat terhad?
Jom kami bantu anda dengan Onexox Black sekarang.
Anda boleh hotspot semua kuota internet yang ada.
Baki yang tak habis guna boleh dibawa ke bulan seterusnya.
Tersedia juga dalam bentuk E-Sim yang lebih mudah dan cepat.
Blacklist pun layak daftar

MITOS :

Lebih 35 juta akaun pengguna prepaid di Malaysia kerana pengguna tak mahu terikat dengan bayaran bulanan.

REALITI 1 :
Pengguna prepaid tetap kena topup pada hari ke-31 walaupun masih ada kredit berbaki untuk mengekalkan validity talian telefon mereka.

REALITI 2 :
Pengguna prepaid ONEXOX tak topup 2 tahun pun talian masih aktif.

Cerita pung pang pung pang pasal kos sara hidup tinggi, kita senyum je tengok telepon dia


ONEXOX BLACK39 PACKAGE (B39)
What are the advantages of this package? This is for the average user.
1. 8gb data (every month). If the data has run out, you can continue to buy through Happy Hour or through any nearby Dealer. Prices are negotiable with the dealer. Standard 1gb = RM5
2. Inexhaustible data? Don't worry… Data carry forward to next month. This means that in the next month, the inexhaustible data will be mixed with the data given on a monthly basis.
3. Existing data auto on if used and auto off if not used. This system is the same for all users of the Black package (B10 / B39 / B39 plus_20 / B59db / B50 Plus_30 / B89db). But now we cite the B39 je yek.
4. Data can be shared with any onexox user. Maximm once share is 10gb,
5. Call minutes will be 200 minutes per month .. init will increase if not used and it will also carry forward to next month
6. Call minutes can also be shared with any onexox user.
7. If the call minutes run out, you can buy through happy hour or any dealer nearby.
8. The value of call minutes is 9 cents per 1 minute. If there are 200 minutes, multiply the jer with 9 cents. Hehe
9. As long as this call minute is available, it will not take the credit available in the system
10 Credits will only be used if the call minutes are gone. Meaning when the call minute is 0, the charge will be taken from the credit. So always monitor your call minutes.
11. Sms is the same as call minutes too .. I didn't quote you…. Because many people don't have minutes with sms

Disadvantages: Pay RM 39 + 6%gst = approximately RM42.00

Pakej B10
~Ini postpaid
~Bayar RM10 setiap bulan + ada charge 6%gst
KELEBIHAN :
1. Pakej postpaid paling jimat
2. Bayaran hanya secara topup jer
3. Bayar RM10 dapat 1 gb dan 20 minit call. Korang bayar lebih kurang RM5 utk 1 gb dan RM1.80 utk 20 minit call. Lebih kurang RM3.20 tu kira bayar utk service dari onexox ler
4. Service apa ? System auto dalam postpaid
5. Tidak ada season pass tapi berfungsi macam season pass.
6. Data hanya diambil bila digunakan. Yang tak guna auto carry forward. Tak payah nak subscribe mcm prepaid. Dia dah auto untuk digunakan.
7. 1gb mana cukup kan? Kalau Tak cukup boleh beli dari offer "happy hour". sangat senang. Boleh simpan berapa byk data yang korang nak.
8. Data boleh share dgn user onexox yang lain. Anytime jer
9. Data boleh hotspot sampai semua data korang habis. Ikut suka korang ler.
10. Minit panggilan boleh tambah melalui happy hour juga. Guna aje selagi ada. Ada lebih, carry forward.
11. Sms pun sama... Tapi korang tak minat dengan sms kan ? He he.
12. Data / minit panggilan dan sms boleh tambah bila perlu. Kalau tak nak guna jer yang ada tu.
13. Semuanya auto.. MURAH !!!

www.wasap.my/60163604602
www.wasap.my/601120888897

http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219

:http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD42078

#onexoxjimat
#omexoxterminaloneseremban

Pakej/Pelan Black yang lain hari lain plak ye

ONEXOX : ULTIMATE 35 PAKEJ PREPAID TERBAIK !

Pakej ULTIMATE35 berbaloi.
Saya dah guna, kenkawan pun dah guna. Sangat praltikal untuk digunakan oleh anak-anak terutama yang selalu belajar dari rumah.

Apa kelebihannya ?
Anda hanya perlu berbelanja sebanyak RM35. Dengan sejumlah yang berkenaan 50gb dapat digunakan dalam masa sebulan. Kalau tak cukup lagi tak tau lah.. Tapi saya sudah mencubanya, anak kenkawan juga sudah mencubanya.. memang mencukupi.. kalau ornag yang kurang menggunakan data pasti akan terasa seperti UNLIMITED data.
Dulu ada seorang user, data dia setiasa jer tak cukup.. Macam-macam pakej dia try. Semuanya tak mencukupi baginya. Hampir putus asa dan mula menyalahkan ONEXOX. AKhirnya pakej Prepaid ULTIMATE_35 dicuba. YESSSS !! Ini yang dicari…

www.wasap.my/60163604602
www.wasap.my/601120888897

http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219

:http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD42078

#onexoxtrminaloneseremban

Kelebihan Prepaid :

1. Tempoh aktif panjang sampai 2 tahun 4 bulan.
2. Charge panggilan murah. 9 sen seminit melalui season pass.
3. Ada Season Pass yang berfungsi seperti tabung data.
4. Data di Season Pass carry forward ke bulan seerusnya.
5. Aktif sangat lama dan masa yng panjang : Tak perlu topup setiap bulan.
6. Topup hanya bila perlu.
7. Tiada masalah ada banyak kredit tapi tak boleh buat call seperti prepaid telco lain.
8. Boleh beli data bila perlu.
9. Boleh share data/mjnit panggilan dan sms dgn user Onexox yang lain.
10. Nak guna data macam uimited pilih pakej ULTIMATE35 (RM35 = 50 gb)
11. Nak hispeed data , bi data yg masuak ke season pass.
Prepaid Onexox kalau pandai guna memang jimat giler.
Yang dah tau kaedah penjimatannya , sure takkan beralih ke Telco lain.…

www.wasap.my/60163604602
www.wasap.my/601120888897

http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219

:http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD42078

#onexoxtrminaloneseremban

Salam info buat semua. Masih ramai yang keliru dengan bill onexox.

Ok saya nak tanya. Rujuk pada yang dalam garis merah tu, bil bulan berapa ni ?


Rujuk pada dalam garis merah, ini bill untuk bulan Dis Bill dah bayar dan berbaki RM0.92 sen
Bila ada perkataan OVERAPID itu tandanya baki lebihan bill yg dibayar pada bulan berkenan.
Masuk shj 2 Jan, cycle untuk bill Januari akan bermula sehinggalah 1 Feb 22
Bila boleh start bayar.. Jawaoannya sepanjnag tempoh sehingga tarikh PAY BEFORE tu.
Pastikan sentiasa ada perkataan overpaid.. selesai masalah.. pastu tunggu jer bulan berikutnya. Bila dah takde perkataan overpaid. Nilai tertera itulah yg perlu dibayar.



© 2022 ABHSBN.COM