TARIKH RECYCLE ONEXOX BLACK

Assalamuaikum dan Salam sejahtera. Hari ni sedikit lagi perkongsian berkaitan data di acc black Onexox. Ada yang bertanya kepada saya.

"Bang, bila plak data ni nak masuk pusingannya semula?"

Ok begini.. lihat statement contoh ni.

Ni akaun pemilik Black B59DB. Bermakna dia akan menerima data buffet bermula dengan 12 gb dan akan berlaku auto tambah 8gb apabila data yang 12 gb tadi dah tinggal 1 atau 2 gb. Begitu lah seterusnya auto tambah sebanyak 4 kali sehingga data mencukupi 44 gb dalam tempoh sebulan.

Isunya Bila Pula Nak Masuk Data Bulan Baru ? Lihat statement contoh tu.. Lihat dalam petak yang berwarna merah. Tarikh diberikan ialah 13/1/21 kan. Itu bermakna data tu akan masuk CYCLE baru pada 14 Jan 2021.

Tengok betul betul pada tarikh tu ada perkataan DUE BY... Maka masuk shj tarikh 14 hb dah dikira bill baru untuk bulan berikutnya.

Mudah jer nak faham kan...

Sebaiknya buatlah bayaran sebelum tarikh due tu (13 /1/21)

Bayaran boleh dibuat secara topup. Boleh jer topup setiap minggu secara beransur ansur. Cukup Time, nilai kredit tu akan diambil secara auto.


Komen

ABH SBN

ABH SBN
  • DYSD3219
  • 01120888897
  • 01120888897
  • 01120888897
  • Facebook

Facebook