PAKEJ B10 ONEXOX

Pakej B10
~Ini postpaid
~Bayar RM10 setiap bulan + ada charge 6%gst
KELEBIHAN :
1. Pakej postpaid paling jimat
2. Bayaran hanya secara topup jer
3. Bayar RM10 dapat 1 gb dan 20 minit call. Korang bayar lebih kurang RM5 utk 1 gb dan RM1.80 utk 20 minit call. Lebih kurang RM3.20 tu kira bayar utk service dari onexox ler
4. Service apa ? System auto dalam postpaid
5. Tidak ada season pass tapi berfungsi macam season pass.
6. Data hanya diambil bila digunakan. Yang tak guna auto carry forward. Tak payah nak subscribe mcm prepaid. Dia dah auto untuk digunakan.
7. 1gb mana cukup kan? Kalau Tak cukup boleh beli dari offer "happy hour". sangat senang. Boleh simpan berapa byk data yang korang nak.
8. Data boleh share dgn user onexox yang lain. Anytime jer
9. Data boleh hotspot sampai semua data korang habis. Ikut suka korang ler.
10. Minit panggilan boleh tambah melalui happy hour juga. Guna aje selagi ada. Ada lebih, carry forward.
11. Sms pun sama... Tapi korang tak minat dengan sms kan ? He he.
12. Data / minit panggilan dan sms boleh tambah bila perlu. Kalau tak nak guna jer yang ada tu.
13. Semuanya auto.. MURAH !!!

www.wasap.my/60163604602
www.wasap.my/601120888897

http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219

:http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD42078

#onexoxjimat
#omexoxterminaloneseremban

Pakej/Pelan Black yang lain hari lain plak ye


Komen