​ONEXOX : ULTIMATE 35 PAKEJ PREPAID TERBAIK !

ONEXOX : ULTIMATE 35 PAKEJ PREPAID TERBAIK !

Pakej ULTIMATE35 berbaloi.
Saya dah guna, kenkawan pun dah guna. Sangat praltikal untuk digunakan oleh anak-anak terutama yang selalu belajar dari rumah.

Apa kelebihannya ?
Anda hanya perlu berbelanja sebanyak RM35. Dengan sejumlah yang berkenaan 50gb dapat digunakan dalam masa sebulan. Kalau tak cukup lagi tak tau lah.. Tapi saya sudah mencubanya, anak kenkawan juga sudah mencubanya.. memang mencukupi.. kalau ornag yang kurang menggunakan data pasti akan terasa seperti UNLIMITED data.
Dulu ada seorang user, data dia setiasa jer tak cukup.. Macam-macam pakej dia try. Semuanya tak mencukupi baginya. Hampir putus asa dan mula menyalahkan ONEXOX. AKhirnya pakej Prepaid ULTIMATE_35 dicuba. YESSSS !! Ini yang dicari…

www.wasap.my/60163604602
www.wasap.my/601120888897

http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD3219

:http://xox.com.my/onlinestore/dealer.php?dlr=DYSD42078

#onexoxtrminaloneseremban


Komen